SOBRE AQUESTA PÀGINA

fotos de bolets


INFORMACIÓ IMPORTANT


Aquesta pàgina no és un web dedicat a la divulgació científica.

Fotos de Bolets el que busca és compartir imatges i informació relacionada amb el món dels bolets, més no és un lloc amb autoritat científica.

Si bé és cert que MAI, i cal insistir en això, MAI, s’informarà, en els diferents articles d’aquest lloc web, de la comestibilitat d’un determinat bolet, si no existeix el 100% DE SEGURETAT en la veracitat d’aquesta informació.

Fotos de Bolets no es fa responsable de la fiabilitat dels comentaris dels usuaris que puguin participar en els diferents apartats del web, de manera que es recomana prudència a l’hora de donar per vàlida qualsevol informació.

De la mateixa manera, Fotos de Bolets, agraeix tota aportació dels usuaris per millorar, corregir, debatre o confirmar, qualsevol de les informacions que puguin llegir-se en aquest lloc web.

 


MOLTES GRÀCIES


 

SI VOLEU SABER UNA MICA MÉS SOBRE AQUEST WEB:

 

Moltes Gràcies per estar llegint això, i haver arribat a aquest lloc: la pàgina de “Fotos De Bolets”.

El primer de tot, com administrador i creador d`aquest espai web, us vull fer saber que jo no soc micòleg.

Bàsicament soc un afeccionat. I tampoc des de fa molt temps; no de tota la vida, o que em vingui de família, com molts boletaires… Podríem dir que ara fa uns 10 anys que vaig començar a sortir a buscar bolets, i a interessar-me per aprendre`n cada cop una mica més.

Dic aprendre`n, però no em refereixo en un aspecte purament científic -per això dic que no soc micòleg, ni crec que ho sigui mai-, però sí aprendre`n per poder gaudir cada cop més de tot el que el fet d`anar a buscar bolets comporta.

I això significa per a mi, entre d`altres coses: sortir a tenir un contacte molt pur amb La Natura, que et permet també conèixer més del espai que t`envolta, i arribar a indrets de la teva terra que mai no havies visitat encara, i el fet d`anar a buscar bolets t`hi ha portat.

Per a mi, i suposo que per a molta més gent, anar a buscar bolets, resulta terapèutic.

M`agrada agafar la càmera i fer-los fotos; és una manera de cercar La Bellesa, que penso que en els bolets i la terra, com en tants elements de La Natura, la hi podem trobar.

Tot aixo ho dic també, per que observareu -si seguiu navegant per aquest web- que a les fitxes de cada bolet a vegades s`hi inclou el que podríem anomenar una opinió personal, o una mena de relat, basat en la meva pròpia experiència amb aquell bolet concret.

En aquesta mena de “dissertació” que faig de cada bolet, també hi reflecteixo alguns detalls de les seves característiques, segons el que jo he aprés, o bé per que ho he llegit, o per que m`ho han explicat d`altres persones més expertes.

Haig de dir, que no tinc cap inconvenient, ans el contrari, en que si a vegades escric alguna cosa errada -que pot passar perfectament-, m`ho feu saber sense cap problema en corregir-me. Podeu enviar-me un comentari, o un email (info@fotosdebolets.com). Jo us agrairé.

De la mateixa manera, també dono una petita opinió -basada sempre en la meva experiència- de què em sembla aquell bolet a la cuina.

Després, a la pròpia fitxa del bolet, hi trobareu aspectes més descriptius, i característiques més detallades.

Deixaré finalment, a cada fitxa, enllaços a pàgines on hi podreu trobar una informació de molta més autoritat, i conseqüentment d`un caire que podrem anomenar més científic.

 

MOLTES GRÀCIES

L`administrador d`aquest web.

2 thoughts on “SOBRE AQUESTA PÀGINA”

  1. Gracias por Tus aportaciones, estoy aprendiendo mucho gracias a Tu web, un mundo maravilloso este de las micologia y la Naturaleza en general….
    Muy bonitas todas las fotos!!!!
    Gracias!!!!!

    1. Muchas gracias a ti, Juan Carlos!! La verdad es que anima mucho que te digan algo así. 😀
      Voy a ver si poco a poco voy ampliando los artículos y añadiendo fichas de más setas. Un Abrazo!! 😀

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.