BOLETUS COMESTIBLES * AEREUS-EDULIS-PINOPHILUS-RETICULATUS * (Ceps)

            

Aquests famosos bolets, també coneguts més popularment com a ceps, constitueixen unes de les espècies més preuades, així com buscades dins el món dels bolets: Boletus aereus, Boletus edulis, Boletus pinophilus, y Boletus reticulatus, principalment.

De la mateixa manera, és així també en l`aspecte culinari, doncs ofereixen una gama amplia de possibilitats (algunes receptes aquí).

Serà convenient distingir-les, però, per a conèixer individualment les característiques diferenciades de cadascuna d’aquestes 4 classes (o espècies) abans esmentades.

Son aquestes, doncs, les espècies que podríem considerar com les principals, així com les més importants quant a tot el gènere dels Boletus comestibles (Ceps) es refereix.

Consulteu seguidament l`apartat especific de cada bolet per saber-ne tota l`informació detallada de cadascun d`aquests 4 tipus o espècies principals.

BOLETUS COMESTIBLES – CEPS

S`ha de dir que, si bé podríem anomenar les característiques principals i comuns a tots ells, el que hem preferit és tractar-los de manera individual. D`aquesta manera, podrem conèixer millor i separadament les particularitats inherents a cadascun d`aquests 4 tipus de ceps.


MOLTES GRÀCIES

© 2021 FOTOS DE BOLETS

fotos de bolets

 


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.